Klasser

Nästkommande happening: I juni håller jag tre klasser i trädgårdsyoga på Sjölyckegatan 1. Detta är Yoga som du kan göra på gräset utan yogamatta eller andra hjälpmedel. Tanken är att tillgängliggöra Yogiska övningar så att du kan utföra dem var du än håller hus under sommaren. Övningarna innefattar fysiska positioner, rörelser och andningstekniker. Tidpunkter:

  • Tisdag 18:e juni 17.30-19.00.
  • Torsdag 20:e juni 16.00-17.30
  • Tisdag 25:e juni 17.30-19.00

Kostnad: 100 kronor per tillfälle. Du betalar med swish och betalningsuppgifter skickas i e-mail efter du genomfört din bokning.

Anmäl dig till trädgårdsyogan >> här <<

I september startar troligtvis nästa kurs på Namayoga. Jag uppdaterar här och på Facebook när det öppnas upp för anmälan.

I Nybro undervisar jag under ett större event i slutet av augusti. Mer när det närmar sig.

Drop-in-klasser

Min ambition är att så småningom erbjuda drop-in-klasser någonstans i Kalmar. Utmaningen med denna typ av klasser är att det behöver finnas en väldigt stor intressebas för att klasserna ska bli fulla. Därför är det bäst för mig att undervisa på detta sätt i samarbete med andra aktörer (t.ex. träningscenter), där mitt nätverk och deras kan kombineras. Om du vill att min Yoga ska finnas tillgänglig på en anläggning dit du går och tränar ta i så fall kontakt med både mig och anläggningen och koppla ihop oss.

Samarbetspartner för Yogakurser och -klasser i Kalmar

Samarbetspartner för Yogakurser och -klasser i Nybro