Privat möte

Genom åren har jag träffat människor med bland annat neuropsykologiska skador, arbetsrelaterad stress, problem med magen, djupa sorgeprocesser, koncentrationssvårigheter, självskadebeteenden och mer där till. Naturligtvis har jag också träffat personer som mått väldigt bra och som kommit till mig för att med nyfikenhet utforska en ny aspekt av livet. Det gemensamma för alla är att alla skymtar en annan möjlig tillvaro, som tycks mer lockande.

Vad gör vi?

Rent praktiskt kan det röra sig om fysiska övningar, meditativa övningar, samtal, kostrådgivning och fler saker där i mellan. Teoretiskt kan man säga att yogaterapi, psykodynamiskt inspirerad samtalsterapi och meditation ger en fantastisk grogrund för en människa att mogna i. Oftast handlar detta inre arbete om en integration mellan kropp och sinne, d.v.s. att tankar, känslor och intuition hittar varandra. Om denna synkronisering får äga rum så reder sig personen på egen hand ganska snabbt.

Vad har jag för bakgrund?

Min egna terapi- och ledarskapsutbildning med den nu framlidne Carlos Chan ägde rum 2010-2013. Sen förflyttade jag mig till Indien och tränade Yoga med mästaren Saji P.K. 2013-2015. Mellan dessa punkter i tiden och även efter så har många andra lärare och erfarenheter fått mogna i mig. Bland annat har jag studerat kost och psykologi på högskolenivå, som ofta är perspektiv jag tar med mig, men jag tycker framför allt att det är mötena med mina klienter och den erfarenhet jag fått därifrån som gett mig den djupare förståelsen för det arbete jag gör.

Bokning

För att boka ett möte så hör du av dig via kontaktformuläret här. En timmes kostar 500 kr. Det är värdefullt att föreställa sig att du träffar mig fler än en gång. Om du har några andra frågor som har att göra med detta så kan du också höra av dig genom formuläret.