Privat konsultation

Kanske upplever du att du gärna vill ta del av Yoga, meditation och annat som jag erbjuder, men du vet att du behöver något annat än att vara del av en grupp. Många personer kommer till mig för privat konsultation. En sådan äger rum i min lokal som ligger centralt i Kalmar. En del personer från andra delar av Sverige och världen hör ibland av sig och vi träffas då över telefon eller Skype.

Vad gör vi?

Yogaterapi, psykodynamiskt inspirerad samtalsterapi och meditation ger en fantastisk grogrund för en människa att mogna i. Oftast handlar detta inre arbete om en integration mellan kropp och sinne, d.v.s. att tankar, känslor och intuition hittar varandra. Om denna synkronisering får äga rum så reder sig personen på egen hand ganska snabbt.

Vad har jag för bakgrund?

Min egna terapi- och ledarskapsutbildning med den nu framlidne Carlos Chan ägde rum 2010-2013. Sen förflyttade jag mig till Indien och tränade Yoga med mästaren Saji P.K. 2013-2015. Mellan dessa punkter i tiden och efter det så har många andra lärare och erfarenheter fått mogna i mig. Det är framför allt genom mötena med mina klienter de senaste åren och genom en djupare förståelse av icke-dualitet som jag tycker att detta arbete börjar falla på plats.

Bokning

För att boka en tid så hör du av dig via kontaktformuläret här. En timmes konsultation kostar 500 kr. Det är värdefullt att föreställa sig att du träffar mig fler än en gång. Om du har några andra frågor som har att göra med detta så kan du också höra av dig genom formuläret.