Jacob Ospino Siedberg

Jag mötte Lars under hösten 2017. Jag studerade och hade under 2 år jobbat med min personliga träning (yoga och meditation), men de var väldigt spretigt och oklart. Jag trodde att jag visste mycket och att jag hade kommit långt med vad jag höll på med.

Men så mötte jag Lars, som sagt, och mycket förändrades. Det var som att min värld vändes upp och ner på en meditationsträff. Jag fick en stor ”aha” upplevelse samtidigt som jag också blev väldigt inspirerad av Lars som person — hans kunskaper, humor och hans hjärta.

Jag blev mer nyfiken på metoden som lärdes ut och på Lars så jag valde att fördjupa mig. Jag gick på träffar och mediterade i stort sett varje dag. Jag kände verkligen en otroligt speciell gemenskap som jag aldrig upplevt tidigare, med Lars och andra som har varit på Lars träffar. Vi blev även goda vänner.

Jag känner att jag har tränat upp min närvaro på mycket kort tid. Så idag är jag otroligt tacksam för den tiden och kunskapen som Lars har delat med sig av. Att beskriva honom är svårt men jag vet att han är känslig, rolig, smart och helt fantastiskt. Duktig på att sammanstråla människor och motivera dem att ta hand om sig själva. Tack, kära Lars. Ser fram emot nya äventyr med dig.