Yogaretreat på Mellby Ör Inn

Välkommen till ett nytt spännande samarbete mellan mig, Agneta och Chris på Mellby Ör Inn. Vi bjuder in till en weekend-retreat som utgår från Yogans traditionella undervisning, även kallad: Gurukulam.
 
I Indien syftar Gurukulam på att man bor tillsammans med läraren på platsen (ofta ett ashram) där undervisningen äger rum. Varje ögonblick av dessa två dagar fyller dig alltså med Yogans rikedom, från morgon till kväll.

Vad gör vi?

Tillsammans övar vi Yogapositioner (Asana) och andning (Pranayama). Även undervisning och samtal utifrån Yogans traditionella men odödliga filosofi (Kosha, Nama och Niyama) äger också rum – vad kan vi lära oss av den för att få hjälp i våra moderna liv? Huvudsakligen leder Lars undervisningen. Lars har själv undervisats genom Gurukulam i södra Indien under mästaren Saji P.K.
 
Agneta är vår kock. Med hennes fantastiska finess i köket, som hon i professionella sammanhang finslipat genom hela livet, så bjuder hon oss på vegetarisk, närproducerad och ekologisk mat.
 
Chris som byggt stora delar av vackra Mellby Ör Inn ger oss all praktisk hjälp som vi kan behöva gällande t.ex. boende.

Vad ingår?

Undervisning
Mat
Boende
En fantastisk plats att spendera tid på

Om platsen och boendet

Mellby Ör Inn är ett pensionat på sydöstra kusten av Öland. Havet ligger några hundra meter bort och Alvaret snuddar precis intill med den historiska banvallen som ett perfekt promenadstråk. Byggnaderna är traditionella och unikt restaurerade kalkstenshus med alla moderna faciliteter. Du bor i dessa byggnader och delar rum med en annan deltagare. Det finns tillgång till kök i alla byggnader. Kommer du tillsammans med din kära så finns det möjlighet till dubbelsäng och ert egna rum.

Vad kostar det?

3500 kr för en person.

Anmälan

Anmälan till denna helg sker till info@mellbyinn.com.
Eller Agnetas mobil 0735285646